bokning-biljettinformation

Vuxen

Vuxenbiljetterna är för dig mellan 26-64 år.

Priserna styrs av platstillgången, om det är mycket bokat på avsedd flygning så blir priset dyrare och tvärtom – så var gärna ute i god tid. Numera finns inga regler för hur långt innan du måste boka eller hur länge du måste vara borta. Medföljande priser för vuxen finns inte, däremot finns medföljande rabatter för barn (2-11år). Samtliga biljetter ska betalas omgående med kort, en del av dem går att omboka/avboka mot avgift.

Pensionär

Du räknas som pensionär efter 65-års ålder. Ombokning/avbokning kan göras mot en avgift. Medföljandepriser för pensionärer finns ej. Biljettpris:  995 kr

Ungdom och student

Personer under 26 år kan åka på ungdoms biljetter till ett fast pris. Student biljetterna gäller för heltidsstuderande mot uppvisande av giltigt id-kort. Biljettpris-ungdom: 795 kr

CSN/SFS/Mecenat kort

Studenter reser för samma pris som ungdomar. Ombokning/avbokning görs mot avgift.
Biljettpris-student 795 kr

Stand-by

Personer ej fyllda 26 år har chans att åka på Standbybiljetter om de inte har bokat någon resa. Dessa köps över disk samma dag som man ska resa, säljes i mån av plats. Barn under 12 år måste åka tillsammans med någon över 16 år.

En Standby biljett kostar 495:- mellan Vilhelmina och Stockholm. Standbyresenärer måste checka in minst 60 min innan avgången.

Barnbiljetter 2-11 år

Barn kan resa tillsammans med en person över 16 år, eller om de är över 5 år åka ensam med assistans. Barnet hålls då under uppsikt av personalen fram tills dess att hon/han blir hämtad på slutlig destination. För en familj som reser med barn finns det medföljande barnpriser. I dessa fall får barnet vara mellan 2-11år.

Sverigebiljetten

Sverigebiljetten finns i tre olika prisklasser (599, 699 och 799 kronor) och finns på alla Nextjets linjer. För att boka Sverigebiljetten ska du var ute i god tid, närmare bestämt minst 30 dagar innan avresa. Den är till för dig som vill ha ett lågt pris och som kan boka i god tid. Priset är självklart inklusive skatter och avgifter men den är inte av- eller ombokningsbar. Antalet biljetter är begränsat.(Sverigebiljetten finns dock ej på sträckan Örnsköldsvik – Stockholm som trafikeras av Höga Kusten Flyg.)

Grupper

Gäller grupper på minst 10 personer. Dessa bokas via telefon 0771-900090.

Med reservation för eventuella ändringar av regler och priser.